ÇEDES PROJESİ EKİM AYI ETKİNLİKLERİ

26.10.2023 139

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen ve okulumuzda uygulanmaya başlayan "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)" Projesi kapsamında Ekim ayı değerlerini (EDEP, SAYGI ve NEZAKET) öğrencilerimize kazandırabilmek adına çeşitli etkinlikler yaptık. Yapılan çalışmalarda emeği geçen okulumuz değerler kulübü danışman öğretmeni Merve AKTAŞ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

• Öğrencilerimiz yapılan sunum çalışması ile velilerimiz de gönderilen bilgilendirme mektupları ile proje ile tanıştı.
  • Okul panoları hazırlandı.
  • Ona Tanık Olduk "OTO" etkinliği ile öğrencilerin uzaktan izlenerek saygı, nezaket ve hürmek içeren davranışlarının bayrak törenlerinde takdir edileceği ,alkışlanacağı bir etkinlik planlanmıştır.
  • Güzel ve çirkin söylemlerin madde üzerindeki etkisini ölçemk amacıyla proje klavuzunda da yer alan "Pirinç Deneyi" yapıldı
  • Öğrencilerin günlük yaşamda uymaları gereken kurallara ilişkin drama ve ropörtaj etkinliği yapıldı.

26-10-202326-10-202326-10-202326-10-2023